Zielsafstemmingen

Bij een zielsafstemming ga ik in gesprek met de Ziel. Soms komen we er zelf even niet uit doordat we te veel in ons hoofd zitten. Een zielsafstemming kan dan helderheid verschaffen. Dit gaat net even anders dan een Akasha reading waarbij we de informatie krijgen van meesters, leraren en dierbaren. Welke methode het beste past, stem ik op je af in het moment. Volwassenen kunnen een zielsafstemming ontvangen tijdens een coachingsessie met healing of op afstand.

De Zielsafstemming op afstand is uitermate geschikt voor pasgeborenen en kinderen tot 18 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar heb je toestemming van hen nodig. Het is ook belangrijk dat we hen dan betrekken bij de zielsafstemming en niet over hen, maar met hen praten.

Een Zielsafstemming voor kinderen is bedoelt om je als ouder Bewust te maken van wat er zich in je kind afspeelt. Welke emoties en gevoelens er voor klachten en problemen zorgen. En welke stappen je kunt zetten om dit samen met je kind op te lossen, zodat deze weer lekker in zijn/haar vel komt te zitten. Wellicht heb je al het een en ander geprobeerd, maar kun je door je eigen emoties niet helder voelen hoe je je kind kunt ondersteunen. Dan kan een zielsafstemming uitkomst bieden.

Ik ga in gesprek met de Ziel van je kind om te achterhalen waarom het probleem ontstaan is en wat er nodig is om het op te lossen.

Denk aan hulpvragen als:

 • Help! Ik heb een huilbaby! Wat moet ik doen?!
 • Mijn baby heeft last van reflux en eczeem. Hoe los ik dit op?
 • Hoe kan ik zorgen dat mijn kind door slaapt?
 • Waarom heeft mijn kind driftbuien?
 • Waarom is mijn kind bang voor water?
 • Waarom is mijn kind zo vaak ziek?

Afstemming Zielskinderen

Tijdens een afstemming zielskinderen stemmen we af op zieltjes die verbonden zijn met jou vanwege kinderwens, abortus en miskraam. Jij bent namelijk Vader of Moeder ondanks dat je deze kinderen niet in je Aardse armen hebt gehad. Deze zielen zijn wel degelijk jouw kinderen en met je verbonden.

Ik weet uit eigen ervaring hoe vervelend het is als je kinderwens op deze Aarde lang niet in vervulling gaat en ook als het mis gaat. Hoe fijn is het dan als je contact kunt maken met je ongeboren kinderen oftewel zielskinderen. Het is ook heel waardevol om af te stemmen op jouw kindje als je zwanger bent. Een afstemming op je zielskinderen geeft vertrouwen, troost en verlichting. 

Vragen die je kunt stellen:

 • Wat kan ik doen om mijn kinderwens te vervullen?
 • Wat heeft mijn kindje nodig om geboren te worden?
 • Wie zijn mijn zielskinderen?
 • Waarom heb ik een miskraam gehad?
 • Waarom lukt het niet om zwanger te raken?

Praktische info

Zielsafstemmingen kunnen live in de praktijk in Castricum of online via videobellen gegeven. Zielsafstemmingen op kinderen worden op afstand gedaan. Voor de jongsten tijdens het middagslaapje. Klik hier voor de Tarieven of ga naar Contact om je aan te melden en vragen te stellen.