Over mij

Mijn naam is Milona Zut, 37 jaar en ik woon samen met mijn verloofde Bjorn, katten Lennox en Pip in Castricum. Heerlijk vlakbij bos en strand. Wij hebben 2 sterrenkindjes en 2 zielskindjes die nog wachten om geboren te worden. Het is fijn om op ze af te kunnen stemmen en te weten dat ze bij me zijn.

Mijn levensreis is begonnen met vele obstakels. Ik werd geboren in een gebroken gezin waar veel psychische problemen waren waardoor ik niet de liefde en aandacht kreeg die ik nodig had. Mijn vader ging weg toen ik 4 maanden was en was veelal afwezig tot hij overleed op mijn 21ste.

Als kind was ik al heel gevoelig, maar er was geen ruimte in mijn omgeving om daar goed mee om te leren gaan. Ik werd hard voor mezelf en maakte me veelal klein en onzichtbaar om te kunnen overleven in het gezin en het systeem van onze maatschappij. Wanneer er problemen waren wisten ze mij wel te vinden en trad ik op als reddder. Als alles goed zou gaan en de ander gelukkig was dan kon ik het ook zijn. Ik liep het vuur uit mijn sloffen en spendeerde uren in mijn hoofd om alles perfect te krijgen. Telkens stootte ik mijn neus door teveel aan een ander te geven en te weinig aan mezelf. 

Totdat ik stilgezet werd door een burn-out. Het roer moest om. Ik had behoefte aan een holistische aanpak waarbij verbanden gezien worden tussen het een en het ander en je tot de kern van een probleem kunt komen. Er ging een wereld voor me open! Dankzij energetische therapeuten en spirituele leraren werd ik bewust dat ik voel wat andere mensen voelen en dat er energie bij mij afgetapt werd. En kon ik werken aan meer Zelfliefde en mijn gevoel van Eigenwaarde. Ook het helen van de voorouderlijn en vorige levens zijn erg belangrijk in mijn proces om beperkende overtuigingen en patronen los te laten. Ik voel me steeds vrijer. Sinds ik mij meer en meer ont-wikkel kan ik mijn hooggevoeligheid steeds meer loslaten en hoogsensitiviteit inzetten als kracht. Alles viel pas echt op zijn plek toen ik ontdekte dat ik een alleengeboren drieling ben en leerde welke overtuigingen en blokkades hieruit voortkomen. Ik begrijp mezelf veel beter en durf steeds meer voor mezelf te gaan staan.

Met mijn heldere gaves; heldervoelen, helderweten, helderhoren en helderzien, ben ik een kanaal om jouw Zelfhelend Vermogen te activeren. Ik werk samen met de Bron, opgestegen meesters, de engelen, voorouders, Mahatma healingteam en mijn gidsen. Graag maak ik verbinding met mensen die Bewuster willen leven en snappen dat daar wel actie vanuit jezelf voor nodig is. We kunnen elkaar bekrachtigen om samen een mooiere wereld te creëren met meer Liefde, Harmonie en Vrijheid.

Het is één grote ontdekkingsreis als je het Bewuste pad kiest. Het is mijn missie om een Lichtpilaar te zijn voor eenieder die nu ook die weg durft te nemen en met mij resoneert. Wie nu de ogenschijnlijke moeilijke weg kiest, krijgt uiteindelijk een makkelijker en leuker leven. Ik daag je uit om de sprong te wagen!

 

Liefs, Milona