Over mij

Mijn naam is Milona Zut, 38 jaar en ik woon samen met mijn man Bjorn, katten Lennox en Pip in Castricum. Heerlijk vlakbij bos en strand. Wij hebben 2 sterrenkindjes en 2 zielskindjes die nog wachten om geboren te worden. Het is fijn om op ze af te kunnen stemmen en te weten dat ze bij me zijn.

Als kind stond ik al erg open voor de ongeziene wereld, maar doordat ik opgroeide in een omgeving waarbij mijn ouders emotioneel en ook regelmatig fysiek niet aanwezig konden zijn, was er geen ruimte om hiermee om te gaan en heb ik mij hiervoor afgesloten.

Ik moest eerst dealen met mijn zogenaamde aardse struggles. En dat begon al voor mijn geboorte toen mijn drielingbroer en zus kwamen te overlijden in de baarmoeder. En vlak na mijn geboorte gingen mijn ouders scheiden waarna mijn moeder in een zware depressie terecht kwam en mijn vader nauwelijks zijn gezicht kon laten zien. Er was altijd strijd met mijn oudere broer en ik zat er tussen. Ergens heb ik begrepen of beslist dat ik de boel moest fixen en ik op de laatste plaats kwam. Regelmatig heb ik de moeder en de bemiddelaar gespeeld. Ik probeerde voor iedereen te zorgen en de goede lieve vrede te bewaren.

Je kon heel ver gaan bij mij. Nee zeggen deed ik pas als ik op mijn tandvlees liep. Ik wist eigenlijk niet eens wie ik was en wat ik wilde.

Totdat ik stilgezet werd door een burn-out. Het roer moest om. Ik had behoefte aan een holistische aanpak waarbij verbanden gezien worden tussen het een en het ander en je tot de kern van een probleem kunt komen. Er ging een wereld voor me open! Dankzij energetische therapeuten en spirituele leraren werd ik bewust dat ik voel wat andere mensen voelen en dat er energie bij mij afgetapt werd. En kon ik werken aan meer Zelfliefde en mijn gevoel van Eigenwaarde. Ook het helen van de voorouderlijn en vorige levens zijn erg belangrijk in mijn proces om beperkende overtuigingen en patronen los te laten. Ik voel me steeds vrijer. Sinds ik mij meer en meer ont-wikkel kan ik steeds beter onderscheiden wat van mij is en wat van de ander en mijn hoogsensitiviteit inzetten als kracht. Alles viel pas echt op zijn plek toen ik ontdekte dat ik een alleengeboren drieling ben en leerde welke overtuigingen en blokkades hieruit voortkomen. Ik begrijp mezelf veel beter en durf steeds meer voor mezelf te gaan staan.

Met mijn heldere gaves; heldervoelen, helderweten, helderhoren en helderzien, ben ik een kanaal om jouw Zelfhelend Vermogen te activeren. Ik werk samen met de Bron, opgestegen meesters, de engelen, voorouders, Mahatma healingteam en mijn gidsen. Graag maak ik verbinding met mensen die Bewuster willen leven en snappen dat daar wel actie vanuit jezelf voor nodig is. We kunnen elkaar bekrachtigen om samen een mooiere wereld te creëren met meer Liefde, Harmonie en Vrijheid.

Het is één grote ontdekkingsreis als je het Bewuste pad kiest. Het is mijn missie om een Lichtpilaar te zijn voor eenieder die nu ook die weg durft te nemen en met mij resoneert. Wie nu de ogenschijnlijke moeilijke weg kiest, krijgt uiteindelijk een makkelijker en leuker leven. Ik daag je uit om de sprong te wagen!

 

Liefs, Milona