Orgonise your life

Energetic art

Wat ik doe met orgonite?

Om nog meer positieve energie de wereld in te brengen, kun je bij Bewustzijnspraktijk De Lichtpilaar ook door mij handgemaakte Orgonites van polyester giethars, edelstenen en metaal aanschaffen. Deze energietransformators ondersteunen je bij je innerlijke processen en verbeteren de energie in je leefomgeving. 

Ik gebruik mijn intuïtie om unieke Orgonites te maken die direct bestelbaar zijn en doe maatwerk waarbij ik afstem op ontvanger en/of ruimte. Daarnaast trek ik de jas van leraar aan in de Orgonite workshops voor diegenen die graag zelf willen creëren. Het maken van een Orgonite is een energetisch proces tussen mij, jou en het Universum. Vooral bij het maken ervan op afstemming en in de workshops vinden er vaak transformaties plaats in de energie.

De levensenergie die vrijkomt is enorm krachtig en helend. Alle Orgonites die ik maak hebben een hoge energiefrequentie. Met boviswaardes tussen 300.000 en 1.000.000! Wat zeer hoog is aangezien een waarde vanaf 8.000 al helend is. 


Welke Orgonites kun je bestellen bij De Lichtpilaar?


Mijn manier van werken 

Orgonite maken is net als een healing en/of reading geven een energetisch proces. Het is dan ook van belang dat ik goed in mijn energie zit voordat ik hiermee aan de slag ga. En mijn Orgonite atelier op temperatuur, schoon en gezuiverd is. Dat alle benodigdheden klaar liggen voor het gieten. Ik stem mij van tevoren af op de Bron, engelen en gidsen om me te ondersteunen bij de creatie. En laat intenties binnenkomen voor de Orgonite. Een gieting gaat verder als volgt:

  • Materialen klaarzetten en reinigen
  • Afstemmen en edelstenen pendelen
  • Hars mengen met verharder en gieten
  • Edelstenen en materialen toevoegen
  • Laag voor laag gieten en uit laten harden
  • Lichtfrequenties toevoegen
  • Volledig uit laten harden en uit de vorm halen
  • Schuren en lakken
  • Verzendklaar maken

Wat moet ik weten als ik orgonite wil bestellen? 

De Orgonites worden met de hand gemaakt, daarom kunnen er kleine oneffenheden ontstaan zoals luchtbelletjes of andere effecten. Weersomstandigheden, temperatuur en de energie van mij en de ontvanger hebben invloed op het creatieproces. Dofheid kan ontstaan als de energie heel hoog is. Dit lossen we op door de Organite af te werken met een laklaag. Deze geeft tevens bescherming tegen krassen. Orgonite is wel breekbaar, wees voorzichtig!

Om een goede creatie te kunnen maken is het van belang dat ik hoog in mijn energie zit en voldoende tijd heb om de Orgonite te maken en uit te laten harden. Het uitharden van de hars duurt ongeveer 10 dagen en daarna worden ze nog geschuurd en gelakt.

Houd daarom bij een Orgonite op afstemming en bij een workshop rekening met een levertijd van circa 3 weken. 

In Orgonite shop kan direct besteld worden en de levertijd hierbij is circa 1 week.


Welke vormen kun je bestellen bij De Lichtpilaar? 

De Piramide

Door de piramidevorm werkt deze Orgonite als energietransformator. Het trekt de negatieve energie binnenwaarts via de onderkant om vervolgens weer als een bundel van positieve energie naar buiten te stromen via de zijkanten en de top. De Cheops is wel de meest bekende vorm piramide. Deze is wat minder stijl en loopt wijder uit dan de Nubische. Verder is de energie bij beide even sterk. Het is vooral een kwestie van smaak. Piramides zijn te bestellen in diverse maten.


De Chembuster

De Chembuster, ook wel Lovebuster genoemd, bestaat uit een voet van hars met koperen buizen die de energie omhoogstuwen. Deze is vooral goed toepasbaar om chemtrails, elektromagnetische straling en andere vormen van energetische belasting aan te pakken. Een Chembuster heeft een bereik van circa 18 meter in de omtrek en 45 meter in de hoogte. Je kunt een aanvullende werking geven door verschillende edelstenen toe te voegen.


Gaia

Om Moeder Aarde te eren heb ik dit beeldje van 15,3 cm toegevoegd aan mijn assortiment. Gaia geeft je geborgenheid en laat je gedragen voelen. Je wordt weer teruggebracht in je centrum en staat weer met beide benen op de grond. De natuur in jou wordt aangewakkerd. Je innerlijke kind krijgt de ruimte om te groeien en te spelen. Je kunt ook heel goed met haar mediteren om te gronden en in je centrum te komen.


De Dierenpoot

Wil je graag een mooi aandenken aan je geliefde huisdier of je huisdier ondersteunen? Dan is de dierenpoot van Orgonite een geschikte optie. Met een pluk haar, as of naamplaatje kun je de energie van het dier in de Orgonite verwerken. Het kan troost bieden en je kunt contact maken met de spirit van je trouwe beestje. 


De Powerdisc

Met deze schijf kun je jezelf, voedsel en water ontladen en opladen.  

Het verhoogt de frequentie voor vitaliteit en levenskracht. Het zuivert en beschermt tegen negatieve energie en straling.

 


Hart

De Orgonite harten maak ik voor diegenen die meer zelfliefde en compassie kunnen gebruiken. En als je een overleden dierbare wilt gedenken ondersteunt deze je bij rouwverwerking.

De Wifibuster

De wifibuster in cupcakevorm is uitermate geschikt om bij je Wifi router te zetten om zo straling en negatieve energieën te neutraliseren. Ook ideaal voor bij de digitale werkplek. Natuurlijk kun je hem ook gebruiken om lekker mee te mediteren en tot rust te komen.


De Healthdisc

Deze healthdisc kun je bij je dragen om je gezondheid en welzijn te bevorderen en je Zelfhelend vermogen te ondersteunen en te versterken. Het verlicht klachten bij ziektes en aandoeningen. En ondersteunt je om de innerlijke oorzaak daarvan te shiften. Je kunt ook mediteren met de schijf om de energie in je op te nemen.