Orgonite shop

Uniek en handgemaakt

Hieronder zie je de Orgonites die ik op intuïtie gemaakt heb en vanaf heden direct te bestellen zijn. 

Heb je liever een persoonlijk afgestemde Orgonite waarbij jouw wensen en behoeften meegenomen worden in de creatie? Check dan de pagina Orgonite op afstemming. Of maak het zelf in een workshop!


Sale!

Orgonite Powerdisc

€ 72,50 € 70,00
Sale!

Orgonite Powerdisc

€ 72,50 € 70,00

Kom in balans

Als je van het oude in het nieuwe wilt stappen heeft dat een behoorlijke impact op jou, zowel mentaal als lichamelijk. Je zoekt naar een nieuwe balans. En dat kan nogal een uitdaging zijn met alle transformaties die plaatsvinden.

Om ons daarin te ondersteunen heb ik deze prachtige Orgonite Powerdisc gemaakt, die je zuivert en een boost geeft. Met deze schijf kun je water, voedsel en jezelf ontladen van oude stagnerende energie en opladen met krachtige en helende energie. Het verhoogt je frequentie en geeft vitaliteit en levenskracht. En zorgt voor liefde en harmonie door de drie-eenheid; lichaam, ziel en geest te verbinden. De Powerdisc verzacht en zorgt voor balans op alle lagen.

Haal nog meer uit je powerdisc en bestel er een balansmeting bij!

Met een balansmeting stem ik op je af en meet ik de disbalansen van je organen, hormonen en lichaamsstoffen (oa vitaminen en mineralen) uit.

Ik geef je een beschrijving hoe je je organen, hormonen en lichaamsstoffen met de powerdisc weer in balans kunt brengen en uit de vicieuze cirkel van disbalans kunt komen. Dit is is zo krachtig! Binnen enkele dagen voel je je al energieker en blijer.

Versterkt je intuïtieve vermogens en ondersteunt je om verbinding te maken met de Kosmos. Ondertussen wordt je geaard en beschermt. Absorbeert negatieve energie en zet het om in positieve energie.

Werkt in op de zonnevlecht en ondersteunt het Hogere zelf. Laat je in actie komen om je creaties te manifesteren. Geeft je zelfvertrouwen een boost en je gaat positiever door het leven. Brengt rust en ontprikkeld het zenuwstelsel. Zorgt voor harmonie en ontspanning.

Deze Orgonite piramide laat je thuiskomen in jezelf door je aan te sluiten op de blauwdruk van je ziel. En helpt je om te transformeren wat niet meer dient en inzichten te krijgen, zodat je daar ook echt naar kunt gaan leven. Zuivert je aura en chakra's en bied bescherming tegen negatieve energie. Heeft ook een kalmerende en aardende werking voor stabiliteit en een veilig gevoel. 

Brengt je hersenen in balans, zodat je weer helder kunt denken en overzicht krijgt. Werkt rustgevend en kalmeert. Herstelt verstoringen in DNA structuren en brengt Bewustzijn op wie jij werkelijk bent. Je gaat spreken vanuit je hart en gevoel. 

Ontlaad en laad op en krijg heling op multidimensionaal en cellulair niveau. Je wordt geaard en teruggebracht in je Centrum. Vanuit hier is het makkelijker om je grenzen te bewaken en aan te voelen wat goed voor je is. Vooral hoogsensitieve mensen zullen veel profijt hebben van deze piramide vanwege de zuiverende en beschermende edelstenen die zorgen dat je bij jezelf kunt blijven en minder prikkels binnenkrijgt.

Uitverkocht

Orgonite Hart M (8 x 7,5 x 3,5 cm)

€ 44,00
Uitverkocht

Orgonite Hart M (8 x 7,5 x 3,5 cm)

€ 44,00

Lost Twin Orgonite - voor wie zijn tweeling of meerling verloren is.

Dit Orgonite hart helpt je om de verbinding met je Twin(s) te herstellen en aan te gaan op een gezonde manier vanuit je eigen energieveld. Schuldgevoelens en boosheid omtrent het overlijden van je twin(s) mogen losgelaten worden en plaats maken voor liefde en harmonie. Deze Orgonite helpt je om te aarden en te verankeren, zodat je je bestaan op aarde kunt omarmen en je veilig kunt voelen. Je mag je eigen ruimte innemen en vertragen. Hierdoor kom je beter in contact met jezelf en ga je helder voelen wat van jou is en wat van je twin(s). Kalmeert en ontprikkelt het zenuwstelsel.