Orgonite workshop

Bij Bewustzijnspraktijk De Lichtpilaar kun je naast het bestellen van Orgonites ook een workshop volgen waarbij je door mij ondersteund wordt om je eigen piramide of chembuster te maken. Je krijgt een goed verzorgde workshop vol creatiekracht. Ik help je om intuïtief edelstenen uit te zoeken, zodat je Orgonite op jou en je energie afgestemd zal zijn. Er is volop keuze uit edelstenen, metalen, pigmenten en andere decoraties zoals schelpen en symbolen. Ook kun je iets van een dierbare of van jezelf aan je Orgonite toevoegen zoals sieraden, plukjes haar of andere kleine objecten, zodat het echt jouw persoonlijke creatie wordt.

Het maken van Orgonite is een energetisch proces en kan transformerend werken. Zodra je aangemeld bent en ook tijdens de workshop doet de energie zijn werk om je frequentie te verhogen. Onze gezamenlijke energie heeft ook invloed op de uitharding van je Orgonite. Innerlijke processen kunnen op gang komen om je te laten groeien in je Bewustzijn. Ik ben er voor jou om je hierbij te ondersteunen. 

De workshops zijn inclusief koffie, thee en wat lekkers. Een eventuele lunch is op potluck basis.

Er kunnen 1 of 2 personen per keer meedoen met een workshop. Een unieke ervaring voor jezelf of met je partner, familielid, vriend of vriendin te delen. Het kan helend zijn en jullie band versterken.

Er kunnen workshops ingepland worden op woensdag. Andere dagen en tijden in overleg.


Uitwisseling Orgonite workshop 

Workshop Prijs p.p.
Workshop Chembuster tafelmodel (hoogte circia 28 cm) € 234
Workshop Cheops piramide XL (15x15x12 cm cm) € 166
Workshop Cheops piramide L (12x12x8,5 cm) € 133
Workshop Nubische piramide XL (13x13x21 cm) € 181
Workshop Nubische piramide L (9x9x14 cm) € 126