Body mind release therapie

Niet praten maar doen! Met Body mind release leer ik jou hoe je met deze effectieve methode in korte tijd veel ballast vanuit bijvoorbeeld trauma aan kan pakken. Stress en spanning nemen snel af waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten. 


Wat kan ik met Body Mind Release voor jou betekenen?

Ik leer je de methode, zodat je deze zelf toe kunt passen. Persoonlijk leiderschap staat voorop. Je kunt immers niet in je eigen kracht stappen als iemand anders alles voor je doet.

Tijdens je leven heb je de nodige ballast in je systeem opgeslagen. Dit zijn de negatieve gevoelens, overtuigingen, angsten en programmeringen die je bij je bent gaan dragen door traumatische gebeurtenissen en door de invloed van buitenaf. Je gedachten, gevoelens, gedrag en handelen worden hierdoor beïnvloed en je kunt allerlei klachten, ziektes en belemmeringen ervaren. De ballast die je met je meedraagt is dan ook bepalend voor hoe jij de wereld om je heen ervaart.

Met Body mind release ga je met alternerend kloppen de ballast transformeren naar positieve gevoelens. Je gaat je onderbewustzijn her-programmeren, zodat je weer liefde, vrijheid en overvloed kunt ervaren. Klachten zullen verlichten of zelfs helemaal verdwijnen.

Binnen 3 maanden sta je weer in je kracht en durf je de stappen te zetten die nodig zijn om je hart te volgen. Hoe heerlijk is het als je kunt leven zoals jij het wilt met wat goed voelt voor jou?

Met Body mind release ga je een flinke sprong maken naar een vrijer en lichter leven. Je zult merken dat je niet meer zo verkrampt reageert als er uitdagingen op je pad komen en dat je het gemakkelijker aan kunt gaan. Je systeem komt tot rust wat je algehele gezondheid ten goede komt.

Body mind release bestaat uit 7 sessies verdeeld over 2 á 3 maanden. We gaan stap voor stap door het traject heen om de ballast los te laten en te her programmeren. Tussen de sessies door mag je vragen stellen per app en om hulp vragen als je ergens tegenaan loopt.

Het kan voorkomen dat er tijdens het traject een trauma naar de oppervlakte komt dat geheeld mag worden. We maken dan een kleine aanpassing om dit los te laten. Ook hiervoor kunnen we de Body Mind Release prima inzetten en hoef jij het trauma niet direct her te beleven en situaties uit te pluizen om hier doorheen te komen. 


Praktisch

Je kunt de Body Mind Release therapie los of in combinatie met energetische healing en reading volgen. Check de pagina Groeireizen op maat om het pakket uit te kiezen wat bij jou past.