Body mind release

Niet praten maar doen! Met Body mind release leer ik jou hoe je met deze effectieve methode beperkende gevoelens en overtuigingen kunt transformeren en her-programmeren. 


Wat kan ik met Body Mind Release voor jou betekenen?

Ik leer je de methode, zodat je deze zelf toe kunt passen. Persoonlijk leiderschap staat voorop. Je kunt immers niet in je eigen kracht stappen als iemand anders alles voor je doet.

Tijdens je leven heb je de nodige ballast in je systeem opgeslagen. Dit zijn de negatieve gevoelens, overtuigingen, angsten en programmeringen die je bij je bent gaan dragen door traumatische gebeurtenissen en door de invloed van buitenaf. Je gedachten, gevoelens, gedrag en handelen worden hierdoor beïnvloed en je kunt allerlei klachten, ziektes en belemmeringen ervaren. De ballast die je met je meedraagt is dan ook bepalend voor hoe jij de wereld om je heen ervaart.

Met Body mind release ga je met alternerend kloppen de ballast transformeren naar positieve gevoelens. Je gaat je onderbewustzijn her-programmeren, zodat je die Liefde, Harmonie en Vrijheid waar je naar verlangt weer kunt ervaren. Klachten zullen verlichten of zelfs helemaal verdwijnen.

Je komt weer in je kracht en durft de stappen te zetten die nodig zijn om je hart te volgen. Hoe heerlijk is het als je kunt leven zoals jij het wilt met wat goed voelt voor jou?

Met Body mind release ga je een flinke sprong maken naar een vrijer en lichter leven. Je zult merken dat je niet meer zo verkrampt reageert als er uitdagingen op je pad komen en dat je het gemakkelijker aan kunt gaan. Je systeem komt tot rust wat je algehele gezondheid ten goede komt.


De Body Mind Release is onderdeel van de Groeireis op maat. Klik op de paarse button voor meer informatie.