Ervaringen

- Merel -

Ik mocht in Castricum aanschuiven voor een workshop Orgonite maken. Na de intentie te hebben gezet waarvoor ik de piramide wilde maken, aan de slag gegaan. Stenen op gevoel uitgekozen en laag voor laag opgebouwd. Wat een ontzettend fijn gevoel om zelf echt iets te creëren en het mooie is dat elke steen die je verwerkt in je eigen Orgonite weer precies resoneert met jezelf en met je intentie. Na een dag vol tussen alle edelstenen is er weer zoveel AAN gezet bij mij. Deze piramide heeft nu een mooi plekje in mijn huis. 

 

- Carmen - 

Een afstemming op Zielskinderen: Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar Milona heeft mij daar goed in begeleid. Het was een bijzondere ervaring met antwoorden waar ik wat mee kan. Ze stelt je op je gemak, geeft vertrouwen en is heel sensitief. Zeker een aanrader!!

 

- Belle - 

Samen met Milona heb ik een afstemming gedaan met mijn Zielskinderen. Milona begeleidde het rustig en aandachtig. Ik voelde contact met onze twee levende kinderen, onze twee kindjes die het niet gered hebben en het kindje dat nog bij ons wil komen. Het was een ontroerende ervaring en ik vond de begeleiding van Milona prettig en liefdevol.

-Peter-

Akashic Soul Journey: Ik vond het leuk om te doen en vond het leerzaam om weer iets over vorige levens te leren. Pluspunt was dat ik heerlijk in de zon zat en jou rustige en relaxte manier van werken en de uitleg hoe het proces in elkaar zit

- Ingrid - 

Bij iemand thuis zag ik een prachtige piramide staan. Mijn aandacht werd er gelijk op gericht. Bij navraag kwam ik bij Milona uit. Zij maakt de piramides zelf door af te stemmen op de persoon voor wie deze bedoeld is. In mijn geval was het op een mooie dag in de tuin waarbij er hulp was van natuurwezens. Dat past heel goed bij mij. Na een tijdje wachten kon de piramide gepolijst worden en opgestuurd. Ik was heel erg nieuwsgierig naar het eindresultaat. Het was geweldig. Milona is een ware kunstenares en doet alles wat ze maakt met veel passie en liefde en dat straalt ook van de piramide af. Milona ik ben er nog steeds heel blij mee. Ik ben je heel dankbaar.