Orgonite op afstemming

Iedereen is uniek en niemand heeft exact hetzelfde nodig als een ander. Orgonites op maat afstemmen doe ik dan ook met passie. Het is eigenlijk energiewerk verpakt in een creatief jasje. Daarom bied ik je de mogelijkheid om een Orgonite op afstemming te bestellen die helemaal voldoet aan jouw wensen en behoeften en je innerlijke processen optimaal kan ondersteunen.

Vooraf ga ik met jou in gesprek waar je de Orgonite voor gemaakt wilt hebben. Vervolgens bespreken we wat jouw voorkeuren zijn met betrekking tot vorm, kleuren, edelstenen, symbolen, en metalen. Daarna stem ik af op de Akasha kronieken om de juiste samenstelling voor je Orgonite te bepalen. Bij het creëren van een Orgonite op afstemming worden processen in gang gezet zowel voor mij als maker, als voor de ontvanger. De boodschappen en inzichten die tijdens het creatieproces bij mij door komen worden met je gedeeld.


Orgonite op afstemming voor mens, gezin of dier

Wil je iets moois wat helemaal bij jou of een geliefde past? Of misschien voor je huisdier? Je kunt aangeven of er klachten of processen zijn waar je ondersteuning bij wilt of andere wensen voor een specifieke werking. Daarnaast mag je naam, geboortedatum en een foto doorsturen naar mij, zodat ik verder kan afstemmen om een mooie en passende creatie te maken. En misschien wil je iets persoonlijks toegevoegd hebben aan de Orgonite zoals een sieraad, steen, pluk haar of ander klein voorwerp. Het is allemaal mogelijk.


Orgonite op afstemming ter nagedachtenis

Wil je graag een mooi aandenken en iets wat troost biedt bij de verwerking van een geliefd mens of dier welke is overgegaan? Ook dan kan ik een Orgonite op afstemming voor je maken met bijvoorbeeld een plukje haar, as of een klein voorwerp wat je doet denken aan diegene. Zo krijg je een mooi aandenken aan jou dierbare. Daarnaast stem ik op jouw energie af welke edelstenen bij je passen en troost en balans brengen. Desgewenst kunnen we ook edelstenen toevoegen waarmee je makkelijker af kunt stemmen als je contact wilt maken met je dierbare.


Orgonite op afstemming voor woning, praktijk of werkplek

Heb je behoefte aan een Orgonite die de energie in je woning zuivert en harmoniseert? Of ben je (spiritueel) ondernemer en wil je ondersteuning bij het succesvol maken van jouw business? Dan maak ik graag voor jouw een uniek exemplaar welke ik afstem op de energie van je woning of bedrijf.  Je mag je adres en/of bedrijfsinfo doorgeven, zodat ik goed af kan stemmen op de energie. 

Heb jij ook een praktijk voor Energetische healing? Dan kun je jouw afgestemde Orgonite daarbij inzetten! Hoe tof is dat? Vraag naar de mogelijkheden.


Uitwisseling Orgonite op afstemming

Orgonite op afstemming Prijs
Chembuster tafelmodel (hoogte circia 28 cm) € 212
Cheops piramide XL (15x15x12 cm) € 144
Cheops piramide L (12x12x8,5 cm) € 119
Cheops piramide M (9x9x6 cm) € 82
Cheops piramide S (7x7x5,5 cm) € 55
Nubische piramide XL (13x13x21 cm) € 161
Nubische piramide L (9x9x14 cm) € 111
Nubische piramide S (6x6x9,5 cm) € 66
Moeder Aarde beeld (hoogte 15,3 cm) € 111
Dierenpoot (10,7 x 9,9 cm) € 57
Healthdisc (doorsnede 5,5 cm) € 26

Hoe kan ik een Orgonite op afstemming bestellen? 

Elk exemplaar is uniek, want jij bent uniek. Bestel je Orgonite op afstemming via het contactformulier. Maak alvast kenbaar welke  Orgonite je wilt. Piramides kunnen desgewenst in een andere maat gecreëerd worden. Geef je wensen aan. Nadat we kortgesloten hebben welke Orgonite je wilt en wat verder je wensen zijn, ontvang je van mij een factuur met de betaalgegevens. Wanneer ik jouw betaling heb ontvangen, ga ik voor je aan de slag. Als de Orgonite klaar is kun je de Orgonite op afspraak ophalen of verzend ik deze per post. Levertijd circa 3 weken.