Orgonite op afstemming

Iedereen is uniek en niemand heeft exact hetzelfde nodig als een ander. Daarom bied ik je de mogelijkheid om een Orgonite op afstemming te bestellen die helemaal voldoet aan jouw wensen en behoeften en je innerlijke processen optimaal kan ondersteunen. Het is eigenlijk energiewerk verpakt in een creatief jasje. 

Vooraf ga ik met jou in gesprek waar je de Orgonite voor gemaakt wilt hebben. Vervolgens bespreken we wat jouw voorkeuren zijn met betrekking tot vorm, kleuren, edelstenen, symbolen, en metalen. Daarna stem ik af op de Akasha kronieken om de juiste samenstelling voor je Orgonite te bepalen. Bij het creëren van een Orgonite op afstemming worden processen in gang gezet zowel voor mij als maker, als voor de ontvanger. De Boodschappen en Inzichten die tijdens het afstemmen en het creatieproces bij mij doorkomen worden met je gedeeld.


Orgonite op afstemming voor mens, gezin of dier

Wil je iets moois wat helemaal bij jou of een geliefde past? Of misschien voor je huisdier? Je kunt aangeven of er klachten of processen zijn waar je ondersteuning bij wilt of andere wensen voor een specifieke werking. Daarnaast mag je naam, geboortedatum en een foto doorsturen naar mij, zodat ik verder kan afstemmen om een mooie en passende creatie te maken. En misschien wil je iets persoonlijks toegevoegd hebben aan de Orgonite zoals een sieraad, steen, pluk haar of ander klein voorwerp. Het is allemaal mogelijk.


Orgonite op afstemming ter nagedachtenis

Wil je graag een mooi aandenken en iets wat troost biedt bij de verwerking van een geliefd mens of dier welke is overgegaan? Ook dan kan ik een Orgonite op afstemming voor je maken met bijvoorbeeld een plukje haar, as of een klein voorwerp wat je doet denken aan diegene. Zo krijg je een mooi aandenken aan jou dierbare. Daarnaast stem ik op jouw energie af welke edelstenen bij je passen en troost en balans brengen. Desgewenst kunnen we ook edelstenen toevoegen waarmee je makkelijker af kunt stemmen als je contact wilt maken met je dierbare.


Orgonite op afstemming voor woning, praktijk of werkplek

Heb je behoefte aan een Orgonite die de energie in je woning zuivert en harmoniseert? Orgonite helpt om negatieve energieën en straling te neutraliseren. Of ben je (spiritueel) ondernemer en wil je naast de zuiverende en beschermende eigenschappen ondersteuning bij het succesvol maken van jouw business? Dan maak ik graag voor jouw een uniek exemplaar welke ik afstem op de energie van je woning of bedrijf.  Je mag je adres en/of bedrijfsinfo doorgeven, zodat ik goed af kan stemmen op de energie. 

Een Orgonite is ook uitermate geschikt om als spaceholder en healingtool te gebruiken voor de spirituele ondernemer tijdens sessies en retraites. Het helpt je de frequentie te verhogen en hoog te houden en ondersteunt de innerlijke processen van jou en je cliënten.


Uitwisseling Orgonite op afstemming

Orgonite op afstemming Prijs
Chembuster tafelmodel (hoogte circia 28 cm) € 222
Cheops piramide XL (15x15x12 cm) € 145
Cheops piramide L (12x12x8,5 cm) € 119
Cheops piramide M (9x9x6 cm) € 80
Cheops piramide S (7x7x5,5 cm) € 55
Nubische piramide XL (13x13x21 cm) € 161
Nubische piramide L (9x9x14 cm) € 111
Nubische piramide S (6x6x9,5 cm) € 60
Moeder Aarde beeld (hoogte 15,3 cm) € 111
Hart XL (15 x 15 x 2 cm) + voet (13 x 3 cm) € 99
Hart M (8 x 7,5 x 3,5 cm) € 59
Hart S (5 x 4,5 x 2,5 cm) € 33
Healthdisc (doorsnede 5,5 x 0,8 cm) € 26
Dierenpoot (10,7 x 9,9 cm) € 66

Hoe kan ik een Orgonite op afstemming bestellen? 

Elk exemplaar is uniek, want jij bent uniek. Bestel je Orgonite op afstemming via het contactformulier. Maak alvast kenbaar welke  Orgonite je wilt. Piramides kunnen desgewenst in een andere maat gecreëerd worden. Geef je wensen aan. Nadat we kortgesloten hebben welke Orgonite je wilt en wat verder je wensen zijn, ontvang je van mij een factuur met de betaalgegevens. Wanneer ik jouw betaling heb ontvangen, ga ik voor je aan de slag. Als de Orgonite klaar is kun je de Orgonite op afspraak ophalen of verzend ik deze per post. Levertijd circa 3 weken.

Heb je hulp nodig om een keuze te maken of wil je meer informatie? Plan een kennismakingsgesprek in door op de paarse link hieronder te klikken.

https://calendly.com/lichtpilaar/30min