Algemene Voorwaarden

1. Algemeen

Als je diensten of producten afneemt bij Bewustzijnspraktijk De Lichtpilaar, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

2. Aard van de dienstverlening

Bewustzijnspraktijk De Lichtpilaar biedt diensten aan in de vorm van intuïtieve coaching, healing, reading, workshops en trainingen op afstand, online en op locatie. Alsmede de verkoop van Orgonite producten.

Bewustzijnspraktijk De Lichtpilaar zet zich in om de klant/opdrachtgever zo goed mogelijk te ondersteunen. Bewustzijnspraktijk De Lichtpilaar kan geen garanties geven mbt resultaten aangezien dit afhankelijk is van de toewijding en eigen verantwoordelijkheid van de klant/opdrachtgever. 

 

3. Betaling

Bewustzijnspraktijk De Lichtpilaar is per 1 april 2024 vrijgesteld van BTW. 

Op alle producten en diensten van Bewustzijnspraktijk De Lichtpilaar geldt een Niet goed geld terug garantie! Wat met alle liefde binnen 5 werkdagen teruggestort wordt op de bankrekening van de klant/opdrachtgever.

 

3.1 Betalingsvoorwaarden Coaching, Energetische healing en Akashic Soul Journey

Betaling dient bij aanmelding en ten minste 3 werkdagen voor aanvang van de een losse sessie te zijn voldaan per bank onder vermelding van het factuurnummer.

Betaling voor een pakket van 3 sessies dient bij aanmelding en ten minste 3 werkdagen voor aanvang van de eerste sessie te zijn voldaan per bank onder vermelding van het factuurnummer.

Het is ook mogelijk om te kiezen om een betaalverzoek te ontvangen.

 

3.2 Betalingsvoorwaarden Body mind release traject en Groeireis op maat

Betalingen voor het Body mind release traject en de Groeireis op maat dienen bij aanmelding per bank overgemaakt te worden onder vermelding van het factuurnummer.

Het gehele bedrag dient in een keer overgemaakt te worden of kan betaalt worden in termijnen. In dat geval wordt er €20 euro per maand extra in rekening gebracht vanwege administratiekosten.

 

3.3 Betalingsvoorwaarden workshops en trainingen

Betalingen voor workshops en trainingen dienen bij aanmelding per bank overgemaakt te worden onder vermelding van het factuurnummer.

Het gehele bedrag dient in een keer overgemaakt te worden, tenzij anders overeengekomen.

Het is ook mogelijk om te kiezen om een betaalverzoek te ontvangen.

 

3.4 Betalingsvoorwaarden Orgonite producten

Orgonite dient bij bestelling direct per bank onder vermelding van het factuurnummer voldaan te worden.

Het is ook mogelijk om te kiezen om een betaalverzoek te ontvangen.

Bij Orgonite op afstemming is 33% van het aankoopbedrag een aanbetaling.

 

4. Leveringsvoorwaarden Orgonite

Orgonites kunnen op afspraak opgehaald of per post verzonden worden.

 

4.1 Levertijd

Omdat Orgonites ongeveer 10 dagen nodig hebben om volledig uit te harden en dan nog afgewerkt moeten worden is het van belang om op tijd je bestelling door te geven. Houd daarom bij de bestelling van een afgestemde Orgonite rekening met een levertijd van circa 3 weken.

Voor de voorraad Orgonite kant&klaar kun je rekenen op circa 1 week levertijd.

Orgonites gemaakt in de workshop hebben eveneens dezelfde tijd van circa 10 dagen nodig om voldoende uit te harden voordat ze afgewerkt kunnen worden. Ook dan is de levertijd circa 3 weken voordat het product mee naar huis kan.

 

4.2 Verzending

Om onze Aarde niet teveel te belasten maakt Bewustzijnspraktijk de Lichtpilaar zoveel mogelijk gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal. De Orgonites worden goed verpakt om schade te voorkomen. Verzending geschied met Postnl of DHL. De verzendkosten zijn €4,50 voor een brievenbuspakket en €7,95 voor pakketpost.

 

4.3 Retourzenden

Wanneer jij echt niet tevreden bent met jouw Orgonite kun je deze binnen 7 kalenderdagen retourzenden. Bewustzijnspraktijk De Lichtpilaar zal het aankoopbedrag na het retourneren van het onbeschadigde Orgonite product terugstorten op de bankrekening van de klant/opdrachtgever.

Beschadigde Orgonites door eigen toedoen worden niet gerestitueerd.

Komt jouw product al beschadigd aan met de post? Neem dan contact op met Bewustzijnspraktijk De Lichtpilaar. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.

 

5. Verplaatsings- en Annuleringsvoorwaarden

Bewustzijnspraktijk De Lichtpilaar behoud zich het recht om een afspraak te annuleren of te verplaatsen en een nieuwe datum te plannen.

 

5.1 Verplaatsen of annuleren van een sessie door Bewustzijnspraktijk De Lichtpilaar

Wanneer Bewustzijnspraktijk De Lichtpilaar zich genoodzaakt voelt om een sessie te annuleren zal deze de klant/opdrachtgever zo spoedig mogelijk inlichten en binnen 30 dagen een nieuwe afspraak plannen.

 

5.2 Verplaatsen en of annuleren van een sessie door klant/opdrachtgever

Verplaatsen of annuleren van een healing of reading dient uiterlijk 48 uur voor aanvang van de sessie door worden gegeven per telefoon of e-mail. Omdat de uitwisseling in energie al in gang is gezet door middel van inspanningen en kosten, zullen er bij annulering binnen 48 uur kosten in rekening worden gebracht.

Bewustzijnspraktijk De Lichtpilaar zal contact opnemen om een nieuwe afspraak te maken.

 

5.3 Verplaatsen of annuleren van een groeireis op maat door Bewustzijnspraktijk De Lichtpilaar

Wanneer Bewustzijnspraktijk De Lichtpilaar zich genoodzaakt voelt om een groeireis op maat te verplaatsen zal deze de klant/opdrachtgever zo spoedig mogelijk inlichten en een nieuwe startdatum overeenkomen.

Wanneer Bewustzijnspraktijk De Lichtpilaar zich genoodzaakt voelt om tijdens een groeireis op maat een sessie te verplaatsen zal deze de klant/opdrachtgever zo spoedig mogelijk inlichten en een nieuwe afspraak overeenkomen. De einddatum van de groeireis schuift dan ook op.

Indien de groeireis geheel komt te vervallen wordt de reeds voldane betaling volledig teruggestort op de bankrekening van de klant/opdrachtgever. 

 

5.4 Verplaatsen of annuleren van een groeireis op maat door klant/opdrachtgever

Verplaatsen van de start van een groeireis op maat door klant/opdrachtgever is enkel mogelijk in goed overleg met Bewustzijnspraktijk De Lichtpilaar.

Indien de klant/opdrachtgever, tijdens de groeireis op maat, zich genoodzaakt voelt om een geplande sessie te annuleren en wil verplaatsen, dient deze dit uiterlijk 48 uur voor aanvang van de sessie kenbaar te maken. Wanneer dit niet het geval is, zal er geen vervangende sessie plaatsvinden.

Kosteloos annuleren van deelname aan een groeireis op maat via e-mail of telefonisch kan tot 7 kalenderdagen voor aanvang van de overeengekomen dienst. De klant/opdrachtgever heeft, indien de betaling is voldaan, recht op restitutie van het betaalde bedrag zoals vermeld staat op de factuur.

Bij annulering van deelname aan een groeireis op maat binnen 7 kalenderdagen voor aanvang van de overeengekomen dienst, wordt 50% van een termijnbedrag van 1 maand ingehouden en het restbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort.

Bij annulering van deelname aan een groeireis op maat binnen 3 kalenderdagen voor aanvang van de overeengekomen dienst, wordt een termijnbedrag van 1 maand ingehouden.

 

5.5 Verplaatsen of annuleren van een workshop, training door Bewustzijnspraktijk De Lichtpilaar

Bewustzijnspraktijk De Lichtpilaar zal in geval van het annuleren van een workshop of training de deelnemers inlichten en nieuwe data plannen.

Indien de training of workshop geheel komt te vervallen worden betalingen volledig teruggestort op de bankrekening van de deelnemers.

 

5.6 Verplaatsen of annuleren van een workshop en training door klant/opdrachtgever

Verplaatsen van een gehele workshop of training is enkel mogelijk wanneer Bewustzijnspraktijk De Lichtpilaar en eventuele andere deelnemers hiermee akkoord gaan. Gedeeltelijke verplaatsen is niet mogelijk.

Kosteloos annuleren van deelname aan een workshop of training via e-mail of telefonisch kan tot 7 kalenderdagen voor aanvang van de overeengekomen dienst. De klant/opdrachtgever heeft, indien de betaling is voldaan, recht op restitutie van het betaalde bedrag zoals vermeld staat op de factuur.

Bij annulering van deelname aan een workshop of training binnen 7 kalenderdagen voor aanvang van de overeengekomen dienst, wordt 50% van het betaalde bedrag ingehouden en het restbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort.

Bij annulering van deelname aan een workshop of training binnen 3 kalenderdagen voor aanvang van de overeengekomen dienst, vindt geen restitutie plaats.

Wanneer een aanbetaling is overeengekomen, zal na het annuleren van een overeengekomen dienst de aanbetaling ingehouden worden.

 

5.7 Annuleren van een Orgonite bestelling door klant/opdrachtgever

Orgonite bestellingen op voorraad kunnen kosteloos geannuleerd worden. Wanneer de bestelling reeds verzonden is zijn verzend- en retourkosten voor de klant/opdrachtgever. Het aankoopbedrag wordt teruggestort op de rekening van de klant/opdrachtgever als deze de onbeschadigde Orgonite binnen 14 dagen retour heeft gezonden.

Bij het annuleren van een Orgonite bestelling op afstemming wordt het aankoopbedrag minus een aanbetaling zoals beschreven in de betalingsvoorwaarden ingehouden. Het restbedrag wordt binnen 7 kalenderdagen teruggestort op de bankrekening van de klant/opdrachtgever.

 

6. Aanvullende voorwaarden

Kom op tijd, er is geen wachtruimte. Graag niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de sessie komen.

 

7. Aansprakelijkheid

Bewustzijnspraktijk De Lichtpilaar verzorgt intuïtieve coaching en training en doet daarom geen gezondheid claims. Sessies, workshops en trainingen zijn geen directe vervanging van de reguliere zorg. Het kan echter wel een belangrijke aanvulling zijn op weg naar genezing en heelwording.

Neem bij acute medische klachten of ernstige psychische problemen en bij het verergeren van klachten of symptomen contact op met de eigen (huis)arts en daarnaast met Bewustzijnspraktijk De Lichtpilaar voor holistische adviezen en bewustwording.

Geef aan voor je een dienst boekt of je onder behandeling (geweest) bent bij een psychiater, psycholoog of andere reguliere medische hulpverlener of je gebruikt medicijnen, heb je een pacemaker, hartklachten e.d.

De klant/opdrachtgever is ten alle tijden verantwoordelijk voor het eigen proces en dus ook om contact te houden met medische zorg indien nodig wanneer deze een dienst boekt bij Bewustzijnspraktijk De Lichtpilaar.

Elke sessie heeft enkele uren tot weken de tijd nodig om te integreren. Houd daarbij rekening met mogelijke uitwerkingen in lichaam en geest. Klachten kunnen soms eerst heviger worden voor ze verdwijnen. Denk aan emoties en onrust of lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, jeuk, nek-, schouder- en rugklachten, gewrichtspijn, huidproblemen, vermoeidheid, spijsverteringsproblemen. Heb je daar vragen over of vindt je dat het te lang blijft duren neem dan gerust contact met mij op.

 

8. Privacy gegevens en informatie klant/opdrachtgever

Alle gegevens en informatie die Bewustzijnspraktijk De Lichtpilaar ontvangt van de klant/opdrachtgever, blijft vertrouwelijk en beschermd. Deze worden niet gedeeld met derden.

 

9. Klachten
Wanneer de klant/opdrachtgever niet tevreden is over een door Bewustzijnspraktijk De Lichtpilaar geleverde dienst of product, dient hij/zij dit binnen 14 dagen na het leveren van de start van deze dienst of product aan Bewustzijnspraktijk De Lichtpilaar te melden. Er vindt dan overleg plaats over hoe er in redelijkheid voor gezorgd kan worden dat de klacht verholpen wordt. In alle gevallen is het Nederlands Recht van toepassing.