De Lichtpilaar wordt zichtbaar

Gepubliceerd op 22 december 2022 om 12:12

Ja daar is ie dan!

De allereerste blog van Bewustzijnspraktijk De Lichtpilaar en daarmee ook de weblaunch van www.lichtpilaar.nl! Vandaag op 22 december 2022 om 12.12 uur zijn we online! Yesss! Mijn dank is groot voor Doortje die mij fantastisch geholpen heeft en nog even ondersteunt bij het finetunen van de site de komende tijd.

In mijn blogs neem ik je mee op reis naar bewustzijnsgroei en deel ik de ontwikkelingen rondom mijn praktijk. De inzichten die ik deel komen voort uit mijn eigen ervaringen, kennis en beeld. Bedoelt om je te inspireren om je eigen beeld te onderzoeken en je Bewustzijn te verruimen. Dus volg mij niet, maar laat je inspireren en voel wat voor jou waar is en werkt.

Het is best intens om een eigen praktijk te beginnen. Je gaat zelf door allerlei processen heen waarbij angst en onzekerheid overwonnen mogen worden. En natuurlijk kom je ook dingen tegen die minder goed blijken te werken waar een wijziging nodig is. Maar het is het o zo waard! In maart was ik begonnen met de orgonites en uiteindelijk is dit uitgebreid met healing en reading. Het geeft zoveel groei en voldoening. Ik kijk er naar uit om iedereen te mogen ontmoeten die met mij resoneert en naar mij uitreikt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.